E34Forum.nl

 #11341  door Machiel
 
Mijn nieuwe aanwinst heeft helaas wel een paar plekjes. Deze zit ter hoogte van de kriksteun rechtsvoor:

Afbeelding
Afbeelding

En deze linksachter bij het spatbord:

Afbeelding

Schrikken jullie hier heel erg van? Of is dit een bekend kwaaltje van de E34?
 #11342  door Frank87
 
Kriksteun is een bekend E34 punt. Er zijn dus genoeg adressen waar ze goede oplossingen bieden voor een compleet nieuwe kriksteun en bijgewerkte karosserie.

Dat punt daar achter kan ik niet zo goed plaatsen maar ook dat moet aan te pakken zijn.
 #11343  door easy rider
 
Daar schrik ik niet van. Als je een E34 hebt met sideskirt hebt kan het nog veel erger zoals bij mijn TDS. Ik heb links en rechts achter een heel stuk er in moeten lassen.
IMG_0436.jpg
IMG_0443.jpg
IMG_0444.jpg
Tip: Trek de sideskirts er elk jaar voor de winter af en maak de zaak goed schoon. Vervolgens de balken van binnen behandelen met ML en dan de zaak buiten lekker in de tectyl zetten.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
 #11344  door Machiel
 
Bedoel je dan echte E34 specialisten, of hebben de meeste schadebedrijven in het algemeen voldoende ervaring met E34-ers?

Ik wil zelf in ieder geval niet te lang wachten hiermee. Het wordt er meestal niet beter op. :?
 #11353  door JerunK
 
Hangt ook een beetje af waar je zit. Bij mij zit Brouwer in Eefde ongeveer om de hoek en zij hebben mijn auto recent gedaan, inclusief kriksteunen achter (zie foto's onder Touring weer een stukje strakker in Projecten). Fijne lui, denken met je mee om de kosten te besparen en als je zelf ook wat kunt is dat alleen maar mooi. Hebben ondertussen aardig wat ervaring met E34's......
 #11360  door danny-ex-touringE34
 
Hoi allen. Had ik rechts voor. Om inwateren te voorkomen( nat isolatieschuim is moeilijk droog te krijgen!) minsten tijdelijk dicht smeren met strijkkit. Maar reparatie plaatwerk is wel nodig.
Afbeelding
Afbeelding
Frank87 schreef: Er zijn dus genoeg adressen waar ze goede oplossingen bieden voor een compleet nieuwe kriksteun en bijgewerkte karosserie.
.. Iemand bekend met zo'n goed adres in het noorden/oosten? Groeten, Danny
 #11366  door Alex Kroeze
 
Je kan dat pas beoordelen of het ernstig is als je begint met repareren.Ik heb laatst een halve meter dorpel laten vervangen.Als je zo keek leek het allemaal wel mee te vallen maar toen we eens gingen steken met een schroevedraaier bleek wel hoe verrot het was.

En het gaat sneller verder rotten als je denkt.Ik heb geen sideskirts maar de afwatering van je schuifdak beland ook in de dorpel.Klasse systeem voor rot van binnenuit :twisted:

Je zou die sideskirts toch wel zo moeten kunnen monteren dat er niks meer tussen komt?Niemand daar een goed idee over?Ik heb er helaas nooit goed naar gekeken om er iets zinnigs over te zeggen.

Alex